Velkommen Nyheder Spilpakke 1 Hvem er ABCzoo? Sparringspartnere FAQ Betingelser Presse Aktivér Kontakt

 

Havearkitekterne bag spiluniverset
for de mindste

Arkitekterne bag ABCzoo er Søren Juhl og Hans Henrik Søllested. Foruden at være fædre til i alt fire større og mindre børn, er vi også selv nogle legebørn. Måske er det derfor, vi mener, at man faktisk skal tage legen alvorligt.

 

Vores egne roller som fædre kombineret med vores faglige indsigt i spilteknologien gav os lyst til at udvikle en række spil for de helt små. Vel at mærke gode, kvalitetsstærke pc-spil, der både var til lyst, leg og læring.

 

Levende læring

Ambitionen var at udvikle et levende og udfordrende rum for vækst. Et univers, der vækker børnenes naturlige nysgerrighed og appetit på leg, og som netop gennem det lystbetonede giver børnene ny viden og forståelse – og dermed støtter deres udvikling.

 

Derfor var det vigtigt for os at dyrke den pædagogiske kvalitet i computerspillene og lade fagligt fokus og kreativ fantasi blomstre side om side. Og derfor er vi glade for og stolte over at byde velkommen i vores have – at byde velkommen i ABCzoo's univers af online børnespil, sjove dyr og lærerige udfordringer.

 

Kb adgang til brnespillene her

 

Et par fordele ved ABCzoo:

Ingen installation – computerspillet opdateres løbende og helt automatisk.


Vælg mellem små bogstaver, Store Begyndelsesbogstaver eller STORE BOGSTAVER. Vælg det, dit barn kender bedst – og lær om forskellene på bogstavtyper.


Se mange flere fordele

 

Log på her

Seneste nyhed: ABCzoo som app - klik her


Unikke børnespils-features

Klik her for at læse om det unikke indhold i spillene